Η χαρά έρχεται στη ζωή μας, όταν έχουμε κάτι να κάνουμε, κάτι να αγαπάμε και κάτι να ελπίζουμε...

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΠΑΠΑΚΙ


Ο Στεφανάκος μας έγινε ενός!Τα πρώτα του γενέθλια τα περιμέναμε με πολύ χαρά γι'αυτό και τα ετοιμάσαμε όλα με πολύ αγάπη!
Ας ξεκινήσουμε από την πρόσκληση την βρήκαμε στο ίντερνετ και προσθέσαμε το δικό μας κείμενο.


Ύστερα ξεκινήσαμε να ετοιμάζουμε τα γλυκίσματα με την πολύτιμη βοήθεια της νονούλας!
Ο κήπος στολίστηκε σε ανάλογο ύφος
Επιλέξαμε χρυσάνθεμο γιατί συμβολίζει τη χαρά και την ευτυχία.

Το παπιοτελάρο το χρησιμοποιήσαμε για να βγάλουμε φωτογραφίες!


Ετοιμάσαμε το κυνήγι της σπάνιας πάπιας όπως υποσχεθήκαμε στην πρόσκληση..
Αρχικά είχαμε κρύψει στον κήπο μικρά παπάκια που
 έπρεπε να τα βρουν οι μικροί μας φίλοι.Τα κίτρινα παπάκια έπαιρναν 10 βαθμούς ενώ τα μπλε 30 βαθμούς το παιδάκι που θα συγκέντρωνε τους περισσότερους θα γινόταν συντονιστής στο κυνήγι.. Αφού τελειώσαμε με το πρώτο μέρος δώσαμε στον συντονιστή το φάκελο με το χάρτη για να ξεκινήσει το παιχνίδι.


Τα τελευταία ίχνη της σπάνιας πράσινης πάπιας βρέθηκαν στην πόρτα όπου υπήρχε ένας φάκελος με έναν γρίφο. Μοιάζει με σφεντόνα αλλά δεν είναι.Συχνά αναζητάμε τη σκιά του.Αμέσως βρήκαν το δέντρο που μοιάζει με σφεντόνα πάνω στο οποίο υπήρχε ένας φάκελος μέσα στον οποίο υπήρχε μια εικόνα-παζλ με τη μορφή ενός δέντρου και κάπως έτσι με εικόνες-παζλ και γρίφους οδηγήθηκαν στην σπάνια πάπια που ήταν κάτω από το κλουβί!Μετά το κυνήγι σειρά είχε το ψάρεμα πάπιας.Στα καλάμια όπως και στα παπάκια είχαμε βάλει γάντζους.Το ευχαριστήθηκαν οι μικροί μας φίλοι!Κάθε παιδάκι πήρε το δωράκι του μέσα στο οποίο υπήρχε μία σαπουνόφουσκα ένα μπισκότο και ένα παπάκι αναμνηστικό!
Ελπίζουμε να σας αρέσουν!!


2 σχόλια:

  1. Να σας ζήσει και να τον χαίρεστε!! Τι ωραία πράγματα ετοιμάσατε για τους καλεσμένους σας;;'Oλοι θα έπαιξαν με την ψυχή τους! Είμαι βέβαιη! Φιλάκια και καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή